ATENȚIONARE

 

Persoanele pot depune petițiile prin mail, pe adresa petitii@avp.ro, prin poștă, la adresa str. George Vraca nr. 8, Sector 1, București, prin fax, la numărul  021/3124921, sau personal, la sediul instituției!

Începând cu data de 1 august 2019 petițiile către Avocatul Poporului vor fi trimise pe adresa de email: petitii@avp.ro

 

ANUNȚ!

Începând cu data de 1 iunie 2021, instituţia Avocatul Poporului va relua programul de audiențe la sediul central din Str. George Vraca nr. 8, Sector 1, București.

Pentru informații privind programul de audiențe la sediile birourilor teritoriale, cetățenii sunt rugați să urmărească anunțurile din presa locală și de la sediile birourilor teritoriale!

Programul de audiențe și dispecerat, la sediul central:

Luni și miercuri: 10-14

Marți și joi: 12-16

 

REGULI IMPORTANTE IMPUSE DE SITUAȚIA PANDEMIEI DE COVID-19:

Pentru acces, persoanele care solicită audiență trebuie să respecte formalitățile prevăzute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, cu modificările și completările ulterioare: purtarea măștii de protecţie, triaj epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor.

În cazul în care persoanele refuză respectarea măsurilor prevăzute de Ordinul nr. 874/2020, cu modificările și completările ulterioare, nu vor avea acces în sediul instituției Avocatul Poporului.

 

Vă rugăm ca, documentele pe care le atașați petițiilor trimise prin e-mail, să fie în format .pdf, .docx, .jpg, .png sau alte formate grafice, dar nu in format .doc.

Sari la conținut