ANUNȚ RELUARE AUDIENȚE

 

 

ANUNȚ!

Începând cu data de 1 martie 2022, instituţia Avocatul Poporului va relua programul de audiențe la sediul central din Str. George Vraca nr. 8, Sector 1, București.

Pentru informații privind programul de audiențe la sediile birourilor teritoriale, cetățenii sunt rugați să urmărească anunțurile din presa locală și de la sediile birourilor teritoriale!

 

Programul de audiențe și dispecerat, la sediul central:

Luni și miercuri: 10-14

Marți și joi: 12-16

 

REGULI IMPORTANTE IMPUSE DE SITUAȚIA PANDEMIEI DE COVID-19:

Pentru acces, persoanele care solicită audiență trebuie să respecte formalitățile prevăzute de:

– Ordinul nr. 30/2022 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă: purtarea măștii de protecţie, triaj epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor.

– Hotărârea nr. 171/2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 7 februarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 – art. 11 alin. (4) din ANEXA nr. 3 – Măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc:

(4) Accesul persoanelor, cu excepția angajaților (….) în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În cazul în care persoanele refuză respectarea măsurilor prevăzute de legislația în vigoare, nu vor avea acces în sediul instituției Avocatul Poporului.

 

 

Sari la conținut