Zilele porților deschise la Avocatul Poporului

Avocatul Poporului,

  de 25 de ani în slujba cetățeanului

În luna septembrie, Instituția Avocatul Poporului din România aniversează 25 de ani de la înființare, și cu această ocazie, pe o perioadă de câteva săptămâni va organiza la sediul central și la sediile birourilor teritoriale, Zilele porților deschise pentru: jurnaliști, studenți la științe juridice, științe sociale, jurnalism și comunicare, administrație publică, precum și elevi de gimnaziu și liceu.
Zilele porților deschise vor avea loc în perioada 10-14 octombrie 2022.

Detalii cu privire la Zilele porților deschise vor fi anunțate pe pagina de internet a instituției, www.avp.ro, la secțiunea Noutăți, precum și la secțiunea Birouri teritoriale.
Persoana de contact din cadrul instituţiei Avocatul Poporului este doamna Andreea Băicoianu, şef Birou analiză acte normative, relaţii externe şi comunicare, e-mail: andreea_baicoianu@avp.ro
Fiecare organ de presă poate desemna o singură persoană în vederea participării la acest eveniment, motivat de împrejurarea că spațiul pus la dispoziție cu această ocazie permite accesul unui număr de maximum 10 persoane. În acest context, recomandăm ca desemnarea acestei persoane să se realizeze în timp util, deoarece se va întocmi o listă în funcție de ordinea primirii acestor solicitări.

2 thoughts on “Zilele porților deschise la Avocatul Poporului

Comments are closed.

Sari la conținut